fredag 26 mars 2010

På 35 centimeters djup kan allting hända.

DSC_0488Badkarens skräck

Efter en inventering av skräpet på vinden dök (…) min snorkel med tillhörande mask upp. Meja som studsade nedanför vindsluckan som vanligt blev mäkta imponerad att pappa också hade “simhallenglasögon” och ville absolut prova  live i badkaret.

Självklart, vem kan säga nej till en entusiastisk treåring som liksom sin far är mer fisk än människa – det var bara att hoppa i.  Snorkeln ådrog sig mest uppmärksamhet men krävde en demonstration, eller tre. Under det tredje “dyket” ner till skrämmande 35cm händer det – varmt badvatten blandat med skum är jättemysigt i vanliga fall  men inte när man plötsligt råkar svälja en halvliter!

Det blev nöduppstigning med risk för ilfärd till närmsta tryckkammare. Väl uppe vid ytan väntar dottern med orange hink, stort leende och “du fick vatten pappa, du var lite törstig”.

imagesCATNV9WQ

2 kommentarer:

 1. Onda syften, var det ja!

  Med en internetexponering av en sådan ondskefull (om än söt) dotter riskerar du liv och lem på tusentals arma fädrar i landet....hur många andra döttrar tror du inte kommer inspireras av detta illdåd?

  Ett vanvettigt badkarskaos av bibliska mått väntar, sanna mina ord.

  Att jag nästan aldrig har rätt hör inte hit:)

  Jahaja, släktfejd på bloggen....vad ska ske härnäst, fetaost på tub? (visst ja, det finns ju redan)

  Kul att se dig här, du skriver ju riktigt bra!

  SvaraRadera
 2. Ja skulle man "råka" korsa min dotter med krokodil ars..käfts gondolen fick man ondska i en klass som finge världsreligionerna - och en handfull träslöjdsdyrkande naturfolk att fullständigt förlora fattningen och packa ihop för gott! :)

  På tal om att skriva bra...jag vågar knappt läsa din blogg sen besöket på akuten - där kramplösande gavs intravenöst (egentligen rektalt men jag försöker glömma...) men så fort magvärken släpper och stölden av mormors inkontinenspampers är genomförd ska det prövas igen.

  Roligt som fan helt enkelt!

  Ska förresten skicka dig en bild, så får vi se om du känner igen det lyckliga paret.

  SvaraRadera